Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Centrum voor Oncologie en Revalidatie

Wat doet het Centrum voor Oncologie en Revalidatie? De behandeling van kanker kan veel invloed hebben op uw dagelijks functioneren. Alles lijkt anders te worden. Kan ik wel blijven werken of sporten? Na een operatie, chemotherapie of bestraling merkt u vaak dat u meer vermoeid bent en dat het moeite kost om het leven weer op te pakken. Of misschien wilt u zo fit mogelijk een medische behandeling in gaan en een prehabilitatietraject volgen? Blijven bewegen is daarbij erg belangrijk, omdat het bijdraagt aan het behouden en verbeteren van je conditie.
In het Centrum voor Oncologie en Revalidatie kunt u terecht met vragen over kanker en bewegen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen, begeleiden en coachen van mensen die kanker hebben of hebben gehad en die willen werken aan hun eigen herstel en vitaliteit.
We helpen u met revalidatie voor en/of na kankerbehandeling of ondersteunen u zo ‘fit’ mogelijk door de behandeling heen te komen o.a. door middel van bewegen. In ons centrum zijn uitstekende trainingsfaciliteiten aanwezig om onder begeleiding te werken aan het behouden of verbeteren van uw fysieke fitheid. Ook met fysieke klachten als gevolg van een operatie of bestraling kunt u bij ons terecht.
We werken met verschillende specialismes in één gezondheidscentrum waardoor we de behandeling nog meer op maat kunnen maken. Na de medische behandelingen kunt u schouderklachten overhouden en/of beperkt worden in terugkeer naar (top)sport. Het is dan extra belangrijk dat u behandeld en begeleid wordt door een gespecialiseerde therapeut om het revalidatie traject zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze behandeling kunnen wij u, in samenwerking met o.a. de specialisten van het Schouder Expertise Centrum en onze sportfysiotherapeuten, bieden.

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.