Diagnose en behandeling

Bij PECE Zorg kunt u altijd binnen 3 werkdagen terecht voor een uitgebreid onderzoek. Een grondige analyse van uw klachten moet daarbij leiden tot het vinden van de oorzaak. Soms is dat betrekkelijk eenvoudig, soms, zeker bij gecompliceerde (sport)blessures, is dat een uitdaging. Een uitdaging waar we voor gaan, een uitdaging die ons vak zo boeiend maakt. U kunt ook bij ons terecht voor een second opinion.

De diagnose vormt de start van een individueel behandelplan. Een plan dat tot doel heeft om u snel en duurzaam van uw klachten af te helpen. Dat plan is altijd op maat gemaakt, doelgericht en realistisch.

Behandeling
We werken samen aan uw herstel. Hierbij bewaakt PECE Zorg of (deel)doelstellingen uit het behandelplan worden gehaald of moeten worden bijgesteld. Dat gebeurt in een ongedwongen en open sfeer waarin u zich prettig zult voelen.

Uw behandeling kan bestaan uit:
fysiotherapie;
sportfysiotherapie;
manuele therapie;
geriatrie fysiotherapie.

Een groot deel van de behandeling bij PECE Zorg bestaat uit actieve revalidatie. Dit is revalideren door middel van functionele oefeningen en training. Het is immers niet de bedoeling dat u uw hele leven van therapie afhankelijk blijft.

Pijnklachten? Aarzel niet, neem contact op! Stel uw vraag