PECE Fitness

Bent u op zoek naar een rustige, professionele omgeving waar u kunt trainen? Of wilt u na uw revalidatie graag uw trainingen bij ons voortzetten? PECE Zorg biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te trainen in onze oefenzaal aan de Vijfkamplaan. De oefenzaal beschikt over diverse mogelijkheden voor zowel cardio- als krachttraining.

Openingstijden 

Locatie Vijfkamplaan

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

.

07:30-20:00
07:30-19:00
07:30-18:00
07:30-18:00
07:30-18:00
09:00-12:00
gesloten

Abonnementen

Onbeperkt PECE Fitness 1 maand
Onbeperkt PECE Fitness 6 maanden
Onbeperkt PECE Fitness 12 maanden

.

€29,95 p.m.
€24,95 p.m.
€22,50 p.m.

Wilt u een abonnement afsluiten of heeft u nog vragen?

Een abonnement afsluiten kan van maandag t/m vrijdag tussen 07:30-18:00 op onze hoofdlocatie aan de Vijfkamplaan. Voor het aanmaken van een pas hebben wij een digitale pasfoto van u nodig. Deze foto wordt tijdens de aanvraag gemaakt, of u levert zelf een foto bij ons aan. Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Huisreglement en algemene voorwaarden PECE Fitness

Algemeen

 • Deelname aan PECE Fitness geschiedt op eigen risico.
 • U wordt, vanuit hygiënisch oogpunt, verzocht bij ieder bezoek een handdoek mee te nemen en schone sportschoenen te dragen.
 • Gedurende het sporten dient uw ledenpas in de houder geplaatst te zijn.
 • De praktijk is nimmer verantwoordelijk voor de eigendommen van de cliënt.
 • De praktijk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, letsel ongeval of daaruit voortvloeiende gevolgen.

Privacy

 • Uw privacy is gewaarborgd volgens de wettelijke verplichting ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG).
 • Alleen administratieve gegevens worden vastgelegd.
 • PECE Zorg bewaart uw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor de gegevens verwerkt worden. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk is toegestaan.

Looptijd

 • Bij een abonnement met een looptijd van 6 maanden of 1 jaar krijgt u korting gedurende de gehele looptijd. Na de looptijd van alle type abonnementen wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd voor onbepaalde tijd en is vanaf dat moment maandelijks opzegbaar met de bijbehorende voorwaarden en tarieven.
 • Er geldt een opzegtermijn van 1 maand, m.u.v. de abonnementsvorm 1 maand, hierbij geldt een opzegtermijn van 2 weken.
 • Het opzeggen van een abonnement kan aan onze balie of per mail (info@pece-zorg.nl).

Betaling

 • Informatie met betrekking tot kosten van onze abonnementen is op te vragen bij onze front office medewerkers.
 • Betalingen van een abonnement vinden plaats door middel van automatische incasso of, in overleg met onze werknemers, door middel van betaling aan onze balie.

Beëindiging abonnement 

Als u een overeenkomst voor 1 jaar of korter op wil zeggen, dan moet dit – tenzij anders overeengekomen – tegen het einde van de abonnementsduur, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand*. Als u niet tijdig opzegt, dan loopt de overeenkomst na de overeengekomen periode voor onbepaalde tijd door. U kunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd te allen tijde opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Voor het opzeggen van een overeenkomst meldt u zich bij de balie van onze hoofdlocatie aan de Vijfkamplaan. Van maandag t/m vrijdag tussen 07:30-18:00 kunt u, door middel van het invullen van een formulier en het inleveren van de ledenpas, uw overeenkomst opzeggen.

*De opzegtermijn voor de abonnementsvorm ‘1 maand’ bedraagt 2 weken.