Opening PECE Zorg in Eindhoven Noord

By november 4, 2015 november 14th, 2019 Nieuws

Het is zover! PECE Zorg is vanaf november 2015 gehuisvest in een prachtig pand aan de Vijfkamplaan in Eindhoven Noord. Trots en blij zijn we met onze mooie, nieuwe plek. Een plek met de meest moderne apparatuur en een plek waar samenwerking tussen de diverse specialismen een vanzelfsprekendheid is. We zijn er van overtuigd dat we hier, in deze inspirerende omgeving, de best mogelijke zorg kunnen bieden aan onze orthopedische patiënten. Daarnaast ondersteunen we vanuit deze locatie sporters en sportverenigingen op een breed fysiotherapeutisch terrein. In dat kader zijn we verheugd te kunnen melden dat we ook volgend jaar afspraken op dit gebied hebben gemaakt met onder meer FC Eindhoven, Oranje-Zwart, PSV handbal en andere verenigingen.

Om de zorg en ondersteuning dichtbij onze doelgroepen te organiseren, werkt PECE Zorg ook vanuit locatie ‘Centrum’ (voormalig Fysiotherapie Louwers) en locatie ‘Genneperparken’ in het FC Eindhoven stadion (voormalig  fysiotherapie Hagenaars en Maas).

Nieuwe look
Een nieuw pand, een nieuwe werkwijze en huisstijl. Ons frisse logo straalt vooral dynamiek uit. Dát is wat we willen zijn: dynamisch, inspelend op de vragen vanuit patiënten, sporters, verenigingen en mensen die vitaal willen blijven. Meebewegen op de vraag, voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen en altijd optimale zorg verlenen. Dát is PECE Zorg!

Open Dag
Op 1 november zijn we officieel van start gegaan in ons nieuwe centrum in Eindhoven Noord. De voorbereidingstijd was intensief, maar op het resultaat zijn we enorm trots. Die trots willen we graag delen tijdens een Open Dag die we op zaterdag 16 januari 2016 organiseren.

Op die dag staan de deuren van het complete centrum open voor belangstellenden. Neem een kijkje, ga met ons in gesprek en ervaar zelf de meerwaarde van de unieke combinatie van kennis, ervaring, innovatief vermogen én de modernste hulpmiddelen.