Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Personal Training

Personal Training: naast groepslessen, in de vorm van SGT, bieden wij ook personal training aan. Dit houdt in dat je 1 op 1 begeleid en getraind wordt door een van onze personal trainers.
Voordat je start zal er altijd een intake plaatsvinden waar uw doelen en mogelijkheden worden besproken. Dit kan gericht zijn op gewichtsverlies, sterker worden, het verbeteren van je conditie of gewoon fit worden/blijven. Door de persoonlijke aandacht en benadering wordt er een op maat gemaakt programma voor opgesteld waar je samen met de personal trainer mee aan de slag gaat.
Een goede uitvoering van oefeningen is daarnaast ook erg belangrijk om blessures te voorkomen. Onze medisch opgeleide trainers zullen daarom gezondheid altijd voorop zetten en nadruk leggen op een technisch goed uitgevoerde oefening.
In onze mooie en goed uitgeruste oefenzaal kunnen we de oefeningen en training alsmaar variëren. Hierdoor blijft het leuk en leerzaam. Door het trainen met een Personal trainer zult u doelgericht aan de slag gaan en bovendien plezier halen uit het trainen!