Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

VitaFit

De lessen VitaFit worden gegeven door een van onze ervaren (sport)fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk bij PECE Zorg. Daarom bestaat de groep uit maximaal 6 personen en is er altijd een 1 op 1 moment tijdens de training. Naast de persoonlijke aandacht is er ook veel aandacht voor het groepselement. Samen trainen is gezellig en zorgt voor extra motivatie.

VitaFit kan de stok achter de deur zijn die jij nodig hebt! Naast de gezelligheid werkt het behalen van resultaten als goede motivatie. Of het nu gaat om sterker worden, meer conditie opbouwen of algemeen fit worden en blijven, het is altijd prettig om een doel voor ogen te hebben. Dit zullen we dan ook altijd met je bespreken.
In onze mooie en goed uitgeruste oefenzaal kunnen we de oefeningen en training alsmaar variëren. Hierdoor blijft het leuk en leerzaam!
Wij zijn een expertise centrum met kundige en ervaren fysiotherapeuten waardoor je veilig en op een medisch verantwoorde manier kan trainen. Ook met een blessure, tijdens of na een revalidatietraject of met onzekerheden m.b.t. sporten ben je bij ons aan het juiste adres.

Rooster

 • Dag: maandag
  Tijd: 19.00-20.00 uur
 • Dag: dinsdag
  Tijd: 10.00 – 11.00 uur
 • Dag: dinsdag
  Tijd: 11.30 – 12.30 uur
 • Dag: vrijdag
  Tijd: 09.30 – 10.30 uur
 • Dag: vrijdag
  Tijd: 13.00 – 14.00 uur

Meer informatie?
Ben je op zoek naar meer informatie of geïnteresseerd in een proefles?
Mail: info@pece-zorg.nl
Bel: 085-7823600
Of kom langs bij de balie op onze hoofdlocatie.