Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Hand-, pols- en elleboog klachten

Centrum voor hand-, pols- en elleboog klachten: klachten aan uw hand, pols of elleboog? Deze kunnen behoorlijk belemmeren bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten, werk en sport. Binnen ons behandelcentrum bent u aan het goede adres voor de juiste diagnose en de beste, doelmatige behandeling. Onze behandelaars hebben zich namelijk volledig gespecialiseerd in het complexe gebied van deze klachten.

Diagnose

Uw pijn kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan pees- en zenuwletsel, een breuk, ontwrichting, overbelasting, beklemming, een brandwond, ziekte of ouderdomsklachten. Vaak is het een combinatie van factoren. Een goede diagnose vinden wij van het allergrootste belang omdat hier de basis wordt gelegd voor een succesvol herstel. Bij de eerste afspraak wordt u daarom uitgebreid onderzocht door een gespecialiseerd handtherapeut. Na de diagnose bespreken we het behandelvoorstel met u. In veel gevallen starten we dan ook direct met de behandeling. 

Behandeling

Onze handtherapeuten helpen u bij uw herstel en bij het oppakken van dagelijkse activiteiten. De behandeling is helemaal op uw situatie toegespitst. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit oefeningen, spalkbehandeling, mobilisatie en/of massage. Daarnaast geven wij u advies, bijvoorbeeld over werkhervatting en het aanschaffen van hulpmiddelen. In sommige situaties is het inschakelen van een manueel therapeut noodzakelijk. Ook die vindt u binnen ons behandelcentrum. 

Na een operatie

Ook na een operatie begeleiden we u, in samenwerking met uw arts, optimaal bij uw herstel. Denk bijvoorbeeld aan intensief, specifiek opgebouwde oefeningen, soms ondersteund met braces en hulpmiddelen. We hebben uitstekende contacten met hand-, elleboog-
en traumachirurgen voor doorverwijzing en consultatie. 

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.