Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Nekklachten

Nekklachten zoals een pijnlijk stijve nek bij het opstaan, pijn bij het omkijken of bijvoorbeeld pijn bij het enthousiast spelen met de kinderen komen veel voor. De pijn kan zicht uitbreiden richting de schouderbladen of het hoofd. In sommige gevallen straalt de pijn uit naar de arm(en) wat gepaard kan gaan met een slapend of tintelend gevoel.

Intake

Onze therapeuten kunnen u bij nekklachten helpen bij zowel chronische pijn als bij de pijn die opkomt bij specifieke activiteiten en/of bewegingen. Als u naar ons centrum komt voor een intake zullen we starten met een uitgebreide anamnese om een duidelijk en volledig beeld van uw nekklachten te vormen. Daarnaast willen we vooral van u weten om welke reden u ons bezoekt en wat uiteraard uw verwachtingen van een eventueel traject bij ons zijn. Na de anamnese volgt een lichamelijk onderzoek, waarmee we beperkingen in de nek en betrokken gewrichten en/of lichaamsregio’s in kaart brengen. Uiteindelijk komen we tot een fysiotherapeutische diagnose van waaruit we een behandelplan kunnen opstellen. Dit alles in overleg met u.

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.