Over ons

PECE Zorg is gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysiotherapiemanueel therapie en geriatrie fysiotherapie. We helpen mensen met (sub)acute of chronische klachten aan het bewegingsapparaat. Als bewegen moeite kost, is het belangrijk dat de behandeling van de klachten gebeurt in een open en ongedwongen sfeer. Een sfeer en een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Die sfeer creëren wij in onze praktijken die gelegen zijn in het centrum van Eindhoven, op sportpark Eindhoven Noord en in het centrum van Weert en Budel. Hier hebben wij naast de behandelruimten en zeer volledig uitgeruste oefenzalen, de mogelijkheid om de behandelingen en trainingen in het sportpark voort te zetten.

Ons team

Gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten en bewegingswetenschappers vormen de basis van ons team. Altijd echter kijken we zorgvuldig naar een optimale samenstelling van uw persoonlijke behandelteam. Dienen onze experts ondersteund te worden door de specialisten van onze zorgpartners zoals specialisten van de pijnpoli of psychosomatiek? Is de specifieke kennis een ergotherapeut gewenst of moet een orthopeed en/of sportarts uw klachten beoordelen? Moet er een echo worden gemaakt? In het multidisciplinair team staat uw persoonlijke hulpvraag altijd centraal.

Kwaliteit

Om succesvol te zijn is het leveren van kwaliteit een vereiste. Wij voeren een actief beleid om de kwaliteit te waarborgen en doorlopend te verbeteren. Dit door middel van bij- en nascholing en wetenschappelijk onderzoek.

Alle fysiotherapeuten staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Uiteraard wordt onze kwaliteit grondig onderzocht en beoordeeld tijdens diverse audits van beroepsorganisaties.