Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Schouder Expertise Centrum

Schouder Expertise Centrum: heeft u klachten aan uw schouder, nek of bovenarm? In het Schouder Expertise Centrum kunt u vertrouwen op een goede diagnose en de beste, doelmatige behandeling. Behandelaars die zich volledig hebben gespecialiseerd in schouderklachten helpen u bij uw herstel en bij het oppakken van dagelijkse activiteiten. We helpen patiënten uit de wijde omtrek zowel bij tijdelijke als blijvende klachten. Onze behandeling kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schouderoperatie, maar door tijd en adequaat ingrijpen kan een operatie in veel gevallen zelfs voorkomen worden.

Schouderklachten kunnen heel pijnlijk en langdurig zijn. Deze klachten kunnen u behoorlijk beperken in uw dagelijkse activiteiten, vrije tijd, werk, sport en/of hobby. Ook kunnen de klachten gepaard gaan met nek- en hoofdpijnklachten. Omdat een klacht vaak meerdere oorzaken heeft vragen schouderklachten om specifieke expertise. Wilt u weten wat u heeft, wat er aan te doen is en wat de prognose is voor herstel? Dan helpen wij van het schouder Expertise Centrum u met een goede diagnose en de beste, doelmatige behandeling.

Bij het Schouder Expertise Centrum werken verschillende behandelaars met elkaar samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Denk aan fysiotherapeuten, ergotherapeuten en echoscopist.

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.