Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Second opinion bij PECE Zorg

Doordat binnen de PECE Zorg groep diverse expertisecentra opgezet zijn, hebben we veel ervaring op het gebied van second opinion. We voeren de second opinion uit op uw verzoek
indien u twijfelt en vragen heeft over de diagnose en het advies van uw (sport)fysiotherapeut, manueel therapeut, geriatrie fysiotherapeut, huisarts, specialist of bedrijfsarts. Of omdat u gewoonweg meer zekerheid wilt hebben of het revalidatietraject dat u volgt goed is.

Bent u doorverwezen voor een second opinion? Ook dan kunt u bij ons terecht. Het gaat dan veelal om het vaststellen van een diagnose, advies of een specifieke vraagstelling van de verwijzer waarbij onze expertise wordt gevraagd. Daar waar mogelijk en gewenst kunt u uw eigen fysiotherapeut uitnodigen om tijdens dit consult aanwezig te zijn zodat direct het te volgen beleid besproken en toegelicht kan worden. 

Onze ervaring is dat we vaak toch iets voor u kunnen betekenen, ook als u al langdurig klachten heeft een meerdere behandelaars heeft gehad. Ook zijn we eerlijk, en als we u niet kunnen helpen met een second opinion dan lichten we uitgebreid toe waarom u bij ons niet op de juiste plek bent. Uiteraard denken we dan wel met u mee welke opties er dan zijn!

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.