Eerste afspraak binnen 3 werkdagen
Contracten met alle verzekeraars
Geen verwijzing nodig

Sportfysiotherapie bij PECE Zorg

Veelvoorkomende (acute) klachten waarvoor mensen sportfysiotherapie nodig hebben, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

De sportfysiotherapeuten van PECE behandelen cliënten die na ziekte of blessure(s) weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Daarnaast richten zij zich op preventie, voorlichting en advies van individu, team en club. Dit doen zij preventief én wanneer er sprake is van een blessure. Onze sportfysiotherapeuten staan voor iedereen klaar; van beginner tot ervaren sporter, van recreatief niveau tot topsport.

Naast de ruime ervaring die onze therapeuten hebben met het behandelen en begeleiden van (top)sporters, zien wij bij PECE Zorg ook andere doelgroepen. Denk hierbij aan kinderen, ouderen en kwetsbare doelgroepen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie en begeleiding.

Bij PECE hebben onze sportfysiotherapeuten nauwe contacten met verenigingen, sportmasseurs, sportartsen en andere medisch specialisten. Vanwege ons grote netwerk kunnen wij u in de meeste gevallen helpen bij uw revalidatie. Ook wanneer u, op dit moment, even geen fysiotherapie nodig heeft.

De sportfysiotherapeut onderscheidt zich door diepgaande kennis van anatomie, pathologie trainingsleer en herstelprocessen. Onze therapeuten maken per sport en per individu een specifieke analyse van de knelpunten en risicofactoren.

Onze expertise ziet u terug in

Tevreden klanten

Waaronder betaaldvoetbalorganisaties zoals FC Eindhoven en VVV Venlo en hockey landskampioen Oranje Rood.

Kwalitatieve behandeltrajecten

Binnen een open en ongedwongen sfeer stimuleren we u uw niveau van bewegen te verbeteren en te onderhouden.

Transparant

We stellen een plan op om u transparant en efficiënt te behandelen. U weet precies waar u aan toe bent.

Kostenefficiënt

We bundelen we kennis en ervaring zodat u kunt vertrouwen op de meest efficiënte behandeling.

Second opinion

Als u twijfelt over de diagnose of het behandelbeleid helpt onze expertise u verder. Lees verder

Samenwerking

We werken onder andere samen met sportartsen, bedrijfsartsen, orthopeden, bewegingswetenschappers, universitaire centra en ziekenhuizen.