Het Schouder Expertise Centrum (onderdeel van PECE Zorg) organiseert een informatieavond gericht op: “Schouderklachten bij sporten”.

Heb je zelf of ken je iemand met schouderklachten veroorzaakt door sport? Ben je trainer, begeleider/verzorger van een team of ben je gewoon geïnteresseerd in wat ons team te bieden heeft? Kom dan naar deze gratis informatieavond schouderklachten op:

 

Dinsdagavond 17 mei – 19:30-21:00

Vijfkamplaan 8, Eindhoven

 

De avond zal bestaan uit;

  • een presentatie over veelvoorkomende blessures in de schouder met bijbehorende preventie- en behandelmogelijkheden
  • een demonstratie over sportspecifieke oefeningen door een sportfysiotherapeut
  • een demonstratie over het toepassen van echografie en het inzetten van een nieuwe behandelmethode, percutane electrolyse (EPTE)

 

Geïnteresseerd om langs te komen? Dan ontvangen wij graag de aanmelding via de volgende link: https://progress-educations.webinargeek.com/open-avond

 

Wat is het Schouder Expertise Centrum? 

In het Schouder Expertise Centrum kunt u vertrouwen op een goede diagnose en de beste, doelmatige behandeling. Behandelaars die zich volledig hebben gespecialiseerd in schouderklachten helpen u bij uw herstel en bij het oppakken van dagelijkse activiteiten. We helpen patiënten uit de wijde omtrek zowel bij tijdelijke als blijvende klachten. Onze behandeling kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schouderoperatie, maar door tijd en adequaat ingrijpen kan een operatie in veel gevallen zelfs voorkomen worden.

Meer informatie over het Schouder Expertise Centrum? Lees meer op onze pagina’s ‘uw klacht‘ en ‘specialisaties‘ of neem een kijkje op de website van het Schouder Expertise Centrum.